Pótfelvételi információk

Pótfelvételi információk

A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán a 2023/2024. tanévben induló képzésekre pótfelvételi eljárás keretében is van lehetőség jelentkezni. 2023-ban a pótfelvételi időszaka július 28-án kezdődik és augusztus 6-án 24:00-kor ér véget. Képzéseink és a pótfelvételi kapcsán további részletek olvashatók itt: https://www.felvi.hu és itt: https://beiskolazas.unideb.hu/

-

potfelveteli

-

Az Állam- és Jogtudományi Kar vezetősége és oktatói úgy gondolják, hogy a kar sikerének és népszerűségének egyik záloga, hogy hallgatóink meg legyenek elégedve az oktatás minőségével, illetve az azt kiegészítő szolgáltatásokkal. A tömegképzés negatív következményeit intézményünkben mindeddig sikerült kompenzálni. Az ún. kiscsoportos (gyakorlatorientált) foglalkozások, valamint a tehetséggondozás különböző módjai ehhez megfelelő keretet biztosítanak. Az intézményünkhöz első helyen jelentkezők növekvő száma, illetve az évről évre közzétett hallgatói, munkaadói visszajelzések és elégedettségi mutatók arról tanúskodnak, hogy jó úton járunk.

Karunkon mentor-program működik, melynek célja, hogy az elsőéves hallgatók új környezetbe való beilleszkedését elősegítsük, és hasznos tanácsokkal szolgáljunk az egyetemi feladatok megfelelő szervezéséhez.

 

A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara a 2023-as nyári pótfelvételi eljárásban az alábbi képzésekre várja a jelentkezőket:

Az Állam- és Jogtudományi Karon igazgatásszervező, közigazgatás-szervező vagy igazságügyi igazgatási szakon diplomát szerzett volt hallgatóink – egyszeri kreditelismerési eljárással – 6 szemeszter alatt végezhetik el a jogász szakot. A kedvezményes lehetőségről bővebb tájékoztatást a Tanulmányi Osztály munkatársaitól kérhetnek. Az egyszeri kredit-elismerés lehetőségét irányadónak tekintjük a más egyetemen szerzett alapdiplomák esetében is, de a Debreceni Egyetem fenntartja a jogot, hogy a tárgyak elismeréséről egyedileg határozzon az egyes tematikák közötti különbözőségek miatt.

A pótfelvételi jelentkezést kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani, a www.felvi.hu oldalon, előzetes regisztrációt követően. Az eljárással összefüggő valamennyi fontos technikai információ a felvi.hu oldalon megtalálható.

Képzéseinkről bővebb információt honlapunkon, a képzések aloldalon talál.

További felvilágosításért kérem forduljanak bizalommal munkaidőben a következő elérhetőségekhez:

 

index2
Legutóbbi frissítés: 2023. 07. 27. 17:51