Általános tájékoztató

A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karára az általános felvételi eljárás 2022. december második felétől 2023. február 15-ig tart. A pótfelvételi eljárásról külön oldalunk tartalmaz információkat: Pótfelvételi információk

 

Az Állam- és Jogtudományi Kar vezetősége és oktatói úgy gondolják, hogy a kar sikerének és népszerűségének egyik záloga, hogy hallgatóink meg legyenek elégedve az oktatás minőségével, illetve az azt kiegészítő szolgáltatásokkal. A tömegképzés negatív következményeit intézményünkben mindeddig sikerült – a hallgatók és oktatók között élő kontaktust lehetővé tevő oktatási formák fenntartásával – kompenzálni. Ehhez az ún. kiscsoportos (gyakorlatorientált) foglalkozások, a tehetséggondozás, tutorálás különböző módjai megfelelő keretet biztosítanak. Az intézményünkhöz első helyen jelentkezők növekvő száma, illetve az évről évre közzétett hallgatói, munkaadói visszajelzések és elégedettségi mutatók arról tanúskodnak, hogy jó úton járunk.

Mindezek mellett mentori programot működtetünk, melynek célja, hogy az elsőéves hallgatók új környezetbe való beilleszkedését elősegítsük, és hasznos tanácsokkal szolgáljunk az egyetemi feladatok megfelelő szervezéséhez.

A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara várja a jelentkezőket 

A felvételi eljárással kapcsolatban bővebb információkat a felvi.hu oldalon talál.

Képzéseinkről bővebb információt honlapunkon, a képzések aloldalon talál.

Legutóbbi frissítés: 2022. 11. 30. 11:23