III. Magyar Jogi Könyvszalon – Közönségdíj szavazás

A Magyar Jogász Egylet pályázatot hirdetett a III. Magyar Jogi Könyvszalonon részt vevő magyar nyelvű jogi könyvkiadással foglalkozó kiadók számára.

A Magyar Jogász Egylet pályázatot hirdetett a III. Magyar Jogi Könyvszalonon részt vevő magyar nyelvű jogi könyvkiadással foglalkozó kiadók számára, hogy jelöljék meg az általuk legjobbnak ítélt, Közönségdíjra javasolt, 2022-ben megjelent aktuális és nagyobb szakmai érdeklődésre számot tartó jogtudományi szakkönyvet.

A pályázaton jelölt könyvek közül a Könyvszalon Közönségdíj győztesét online szavazás formájában a közönség választja ki. A díjat az internetes szavazáson legtöbb szavazatot elért jogtudományi szakkönyv szerzője (szerzői) és kiadója kapja.


A szavazás az alábbi felületen keresztül érhető el: https://jogikonyvszalon.hu/kozonsegdij/

Az internetes szavazásra 2023. szeptember 7. és október 5. között nyílik lehetőség.

Az ünnepélyes díjátadóra 2023. október 7-én, a III. Magyar Jogi Könyvszalonon kerül sor.

Minden szavazó, aki a „Közönségdíj – Harmadik Magyar Jogi Könyvszalon” felületén a nyereményjáték időtartama alatt leadja szavazatát az általa választott könyvre, automatikusan részt vesz a nyereményjátékban.

A sorsolás időpontja: 2023. október 5.

A sorsolásra számítógép segítségével, a véletlenszerűség elvének megfelelően kerül sor. A sorsolás nem nyilvános. A nyerteseket a Szervező az általuk megadott e-mail útján értesíti. A nyeremények a nyertesek részére a tájékoztató e-mailben bekért címre kerülnek kiszállításra.


Az internetes szavazásban résztvevők között:

  • 5 fő részére a Könyvszalon Közönségdíjával jutalmazott könyvet
  • 10 fő részére a Könyvszalon helyszínéül szolgáló Károlyi-Csekonics palotában (1088 Budapest, Reviczky utca 6.) a III. Magyar Jogi Könyvszalon rendezvény idején, azaz 2023. október 7-én, szombaton tartandó vezetett sétát sorsolunk ki.

A főnyeremény 10% kedvezményt biztosító kupon a Magyar Jogász Egylet 2024. évi Vándorgyűlésére szóló 3 napos jegy árából.

További információk az esemény Facebook oldalán olvashatók: https://fb.me/e/14HY03aye

 

Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar


Legutóbbi frissítés: 2023. 09. 11. 11:50