Kerekasztal beszélgetés és tudományos diákköri rendezvény a NAV digitális fejlődésének jogi és technikai kihívásairól

2022. márciusában két szakmai rendezvény keretében is részletes betekintést kaphattak az érdeklődők abba, hogy milyen irányba halad a magyarországi adóügyi igazgatás digitalizációja. Elsőként március 9-én, a Debreceni Egyetem, valamint a Magyar Jogász Egylet támogatásával megvalósult online kerekasztal beszélgetés keretében hangzottak el kifejezetten a gyakorlati szakemberek számára szóló előadások és gondolatok. Az esemény teljes videóanyaga az alábbi linken keresztül érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=Bbu-SKKjTt8

A másik szakmai rendezvény kifejezetten joghallgatók részére került megrendezésre a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Közigazgatási Jogi Tudományos Diákköre keretében 2022. március 25-én. A WEBEX felületén lebonyolított összejövetel „A NAV digitális fejlődésének jogi és technikai kihívásai, tapasztalatai, különös tekintettel az adózói jogokra” címet viselte.

Az eseményen a NAV két munkatársa adott elő, dr. Szalóki István, aki a NAV Központi Irányítás Adóügyi Főosztályának adóügyi szakreferense, illetve a Debreceni Egyetem Marton Géza Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola PhD hallgatója, valamint dr. Bobonka Kornél Miklós, aki a NAV Hajdú-Bihar Megyei AVIG Végrehajtási Igazgatóhelyettese, illetve a Debreceni Egyetem Marton Géza Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola PhD hallgatója.

 

 

A két márciusi rendezvénynek köszönhetően számos hasznos ismerettel gyarapodhatott a hallgatóság.

Legutóbbi frissítés: 2022. 10. 12. 15:23