Debreceni sikerek a XIV. Országos Munkajogi Perbeszédversenyen

2017. április 28-án rendezték meg idén a nagy hagyományokkal bíró Országos Munkajogi Perbeszédversenyt, amelynek házigazdája idén a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kara volt. 

A rendkívül magas színvonalú versenyre az ország jogi karainak többségéről érkeztek a három fős csapatok, amelyeknek eltérő jogeset megoldása és a megoldások előadása volt a feladatukés eltérő perbeli pozíciók – felperes, alperes, bíró - kellett helyt állniuk.

Karunkat Gaál Szilvia, Kanyuk Petra Ágnes és Pándi Gergő képviselték, és kiérdemelve a komoly szaktekintélyekből álló zsűri elismerését, megnyerték a munkajogi vándorkupát, amit így legalább egy évig Karunk birtokol. További két egyéni díjjal is gazdagodtak versenyzőink.

A csapatot munkajogász kollégáink, Nádas György, Nádasné Rab Henriett, Sipka Péter és Zaccaria Márton Leó készítették fel a versenyre.

A versenyzőknek ezúton is gratulálunk, és bízunk benne, hogy a 2018 tavaszán Debrecenben megrendezendő XV. Országos Munkajogi Perbeszédversenyen csapatunk hasonlóan sikeres lesz!

Legutóbbi frissítés: 2022. 07. 22. 14:09