Igazságügyi Minisztérium ösztöndíj programja

Az Igazságügyi Minisztérium először a 2016. év költségvetésében a jogászképzés támogatása és fejlesztése érdekében külön forrást különített el, amelynek keretében a vidéki jogi karok, így a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar nappali tagozatos jogász hallgatói ösztöndíjakban részesülhetnek.

Az Igazságügyi Minisztérium az alábbi ösztöndíjak létrehozását határozta el

  • I. IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíj
  • II. IM Tanulmányi Jogászösztöndíj

Az ösztöndíjra vonatkozó felhívásokról és az ösztöndíj várható összegéről a kar minden félévben neptun üzenetben értesíti a hallgatókat.

Az ösztöndíjakra vonatkozó aktuális tájékoztató az alábbi linken érhető el.

Frissítés dátuma: 2018.09.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.