Tanszéki koordinátori (demonstrátori) ösztöndíj

Az Állam- és Jogtudományi Kar félévenként tanszéki koordinátori feladatok betöltésére pályázatot hirdet. Pályázhatnak azok az aktív jogviszonyban lévő nappali tagozatos hallgatók, akik a pályázati félévet megelőző utolsó két szemeszterben félévenként legalább 20-20 kreditpontot szereztek, ösztöndíjindexük mindkét félév vonatkozásában elérte a 4,00-t továbbá a megpályázott tanszék oktatási profiljához kapcsolódó szakmai tevékenységet kívánnak folytatni. Tanszéki koordinátori ösztöndíjra azon hallgatói pályázhatnak, akik nem részesülnek köztársasági ösztöndíjban. Az abszolutórium megszerzésének félévében a pályázat nem nyújtható be.

A pályázatot a kar által előírt feltételeknek megfelelően a karhoz kell benyújtani a honlapon közzétett felhívás alapján. Az ösztöndíj odaítéléséről a Tanulmányi Bizottság rangsora alapján, a tanszékvezetői sorrend figyelembe vételével a Kari Tanács dönt.

A felhívás és a pályázati adatlap elérése.

Frissítés dátuma: 2018.09.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.