Kiemelt ösztöndíj

Az Állam- és Jogtudományi Kar a tantervi követelményeken túlmenő kiemelkedő szakmai, tudományos teljesítmény alapján félévenként kiemelt ösztöndíj pályázatot hirdet. Pályázhatnak azok az aktív jogviszonyban lévő nappali tagozatos hallgatók, akik a pályázati félévet megelőző utolsó két szemeszterben félévenként legalább 20-20 kreditpontot szereztek továbbá ösztöndíjindexük mindkét félév vonatkozásában elérte a 4,50-t és tanulmányi kötelezettségeken túlmenően kimagasló szakmai, tudományos teljesítményt nyújtottak. Kiemelt tanulmányi ösztöndíjra azon hallgatói pályázhatnak, akik nem részesülnek köztársasági ösztöndíjban.

A pályázatot a kar által előírt feltételeknek megfelelően a karhoz kell benyújtani a kari honlapon közzétett felhívás alapján. A pályázatokat a Tanulmányi Bizottság az előzetesen meghatározott és a hallgatók számára hozzáférhető bírálati szempontrendszer alapján rangsorolja. A kiemelt tanulmányi ösztöndíj odaítéléséről a Tanulmányi Bizottság rangsora alapján a Kari Tanács dönt.

A felhívás és a pályázati adatlap elérése.

Frissítés dátuma: 2018.09.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.