Kari hírek

22 nov
Nyílt nap
Nyílt nap a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán 2017. november 22-én 12 órától.
10 nov
Sci-fi és jog?
A Trónok harcától a Star Wars-ig – az államszervezet tudományos-fantasztikus problémáiról, a világűrbeli tulajdonszerzésről és a drónok felhasználásának jogi kérdéseiről is szó volt a Debreceni Egyetem tudományos konferenciáján.
27 okt
Prof. Dr. Csécsy György Hatvani-díjas
Debrecen Város Hatvani-díja elismerést adományozott nemzeti ünnepünk alkalmából a közgyűlés Csécsy György egyetemi tanárnak.
17 okt
Látogatást az AKSD Regionális Hulladéklerakó Telepére
2017. október 17-én és 18-án újból megszervezésre került a látogatást az AKSD Regionális Hulladéklerakó Telepére
29 szep
Kutatók éjszakája - Ezerarcú jogtudomány
A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara szeretettel várja az érdeklődőket a Kutatók éjszakája alkalmából tartandó rendezvényeire.
29 szep
AVR JUNIOR-DÍJ 2017
II. Alternatív Vitarendezési Konferencián az ÁJK IV. évfolyamos hallgatói az AVR JUNIOR-DÍJ csoportos kategória győzteseiként képviselték egyetemünket
25 szep
Bírói hivatásra való felkészítő tréning
A Debreceni Törvényszék és a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara Bírói Hivatásra Való Felkészítő Tréninget hirdet.
24 szep
Gyászhír
A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara mély fájdalommal tudatja, hogy Dr. Ruszoly József életének 78. évében váratlanul elhunyt.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.