Kari hírek

21 nov
Nyílt nap
Nyílt nap a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán 2017. november 22-én 12 órától.
10 nov
Sci-fi és jog?
A Trónok harcától a Star Wars-ig – az államszervezet tudományos-fantasztikus problémáiról, a világűrbeli tulajdonszerzésről és a drónok felhasználásának jogi kérdéseiről is szó volt a Debreceni Egyetem tudományos konferenciáján.
27 okt
Prof. Dr. Csécsy György Hatvani-díjas
Debrecen Város Hatvani-díja elismerést adományozott nemzeti ünnepünk alkalmából a közgyűlés Csécsy György egyetemi tanárnak.
19 okt
Látogatást az AKSD Regionális Hulladéklerakó Telepére
2017. október 17-én és 18-án újból megszervezésre került a látogatást az AKSD Regionális Hulladéklerakó Telepére
13 okt
AVR JUNIOR-DÍJ 2017
II. Alternatív Vitarendezési Konferencián az ÁJK IV. évfolyamos hallgatói az AVR JUNIOR-DÍJ csoportos kategória győzteseiként képviselték egyetemünket
29 szep
Kutatók éjszakája - Ezerarcú jogtudomány
A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara szeretettel várja az érdeklődőket a Kutatók éjszakája alkalmából tartandó rendezvényeire.
25 szep
Bírói hivatásra való felkészítő tréning
A Debreceni Törvényszék és a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara Bírói Hivatásra Való Felkészítő Tréninget hirdet.
24 szep
Gyászhír
A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara mély fájdalommal tudatja, hogy Dr. Ruszoly József életének 78. évében váratlanul elhunyt.
21 szep
Közpénzek védelméről
Hogyan lehet növelni a közpénzek védelmét a központi és a helyi kormányzati szinten? Erre a kérdésre keresték a választ a Debreceni Egyetem jogi karának kutatói a szakminisztérium pályázatán.