Események

11 Oct
Folyamatosan zajlik a "Labdarúgás elmélete és gyakorlata" szabadon választható kredittárgy első félévi előadás sorozata.
11 Oct
A Debreceni Egyetem a Főépület előtt álló szobornál koszorúzással tiszteleg gróf Klebelsberg Kunó egykori vallás- és közoktatásügyi miniszter munkássága előtt.
09 Oct
Jubileumi oklevelet vehetnek át a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karának egykori diákjai.
09 Oct
Arany-, gyémánt- és vas díszoklevelet vehetnek át a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar jogelőd intézményekben végzett jubilánsai.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.