2019. február 17-re módosult a felsőoktatási jelentkezés határideje

2019. február 14. - 21:15
2019. szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre (így a jogi képzésekre is) két nappal tovább, azaz február 17. éjfélig lehet jelentkezni.

Kedves felvételi jelentkezés előtt állók!

Szeretnénk tájékoztatni önöket, hogy a 2019. szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre (így a jogi képzésekre is) két nappal tovább, azaz február 17. éjfélig lehet jelentkezni.

Az Oktatási Hivatal honlapján található tájékoztatás szerint a hitelesítési határidő is módosul. 2019. február 22-én éjfélig lehet a jelentkezéseket hitelesíteni. Ezt vagy az Ügyfélkapu segítségével, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott, aláírt és az Oktatási Hivatal címére postán elküldött adatlappal tehetik meg a jelentkezők.

 

További információk itt érhetők el:

https://www.oktatas.hu/felsooktatas/modosult_jelentkezesi_hatarido/

 

Bízunk benne, hogy rövidesen Önt is hallgatóink között üdvözölhetjük!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.