Fontos információ jogász képzésre jelentkezőknek

2019. január 25. - 15:30

Kedves Érdeklődők, kedves jelentkezés előtt állók!
Szeretnénk figyelmükbe ajánlani, hogy 2019-ben a magyar állami ösztöndíjas képzésre történő felvételhez jogász osztatlan képzésen a minimális felvételi követelmény 440 pont.  Ez egyértelmű csökkenés a korábbiakhoz képest!
Ez azt jelenti, hogy a jelentkezők most nagyobb eséllyel kerülhetnek be állami ösztöndíjas képzésbe a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, az ország egyik legjobb vidéki jogi képzőhelyén.
Ragadja meg a lehetőséget! Barátságos környezettel, színvonalas oktatással és számos szakmai lehetőséggel várjuk a hozzánk jelentkezőket!
További információk ezen az oldalon olvashatók: https://jog.unideb.hu/hu/felveteli-informaciok


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.