Angol nyelvű tudományos ülés a DE ÁJK-n

2018. december 05. - 13:15

A szabadságvesztés büntetés és végrehajtásának aktuális kérdései (Current Issues of Imprisonment and its Execution) címmel rendezte meg kerekasztal-beszélgetését a Büntetőjogi és Kriminológiai Tanszék 2018. december 5-én.

A rendezvény keretében a résztvevők a büntetés-végrehajtási rendszer kérdéseit vitatták meg. Az angol nyelvű tudományos ülésen Francesca Torlone, a Firenzei Egyetem oktatója a biztonság és a nevelés büntetés-végrehajtási rendszerben való szerepéről, érvényesülési lehetőségeiről tartott előadást, míg Pesci Marco, a DE ÁJK hallgatója a hazai rendszer történeti fejlődésébe engedett betekintést, valamint az Emberi Jogok Európai Bíróságának gyakorlata fényében vetett fel vitaindító gondolatokat.

 

 

 

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.