Látogatás a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzatnál

2018. november 24. - 10:45

2018. november 20-án a DE-ÁJK hallgatói a "Fejlesztő megye" c. szabadon  választható tárgy keretében és egyben Közigazgatási Jogi Tudományos Diákköri alkalomként ellátogattak a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzathoz. Dr. Dobi Csaba, az önkormányzat jegyzőjének tartalmas előadása révén az érdeklődők betekintést nyerhettek az önkormányzat mindennapjaiba, feladat- és hatásköreibe.

Az előadás keretében szó volt többek között a területrendezésről, területfejlesztésről, valamint hazai és nemzetközi projektekről. A látogatás végére a hallgatóság átfogó képet kapott arról, hogyan jelennek meg a gyakorlatban a különböző jogszabályi rendelkezések.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.