Vendégelőadó a DE ÁJK-n

2018. május 02. - 07:15
2018. április 26-án a Debreceni Járási Hivatal vezetője, dr. Hajdu Sándor tartott előadást a közigazgatási jog iránt érdeklődő hallgatók számára. Hivatalvezető Úr a „Területi államigazgatás. Múlt, jelen, jövő”  című előadása keretében kitért a területi államigazgatás megújításának legfontosabb jellemzőire, továbbá részletesen bemutatta a járások és a kormányablakok kialakulásának folyamatát.
Az előadás keretében az érdeklődők képet kaphattak az ügyintézés egyszerűsítését célzó legújabb megoldásokról, valamint bepillantást nyerhettek a jelenleg zajló átalakításokba. Ezúton is köszönjük Járási Hivatalvezető Úrnak a tartalmas és érdekes előadást!
 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.