Felsőoktatási szakképzés

A felsőoktatás részeként megjelenő felsőoktatási szakképzések felsőfokú szakképesítést kínálnak a hallgatóknak, egyben kiváló lehetőséget teremtenek számukra az alapszakon való továbbtanulásra. A felsőoktatási szakképzésben teljesített tantárgyak ugyanis az alapszakokon részben beszámíthatók, és így akár az alapképzés teljesítéséhez szükséges képzési idő is jelentősen lerövidíthető.

Karunkon 2013. szeptemberétől indítjuk a jogi asszisztens felsőoktatási szakképzést, amelyhez továbblépési lehetőségként kínáljuk mindkét alapszakunkat: az igazgatásszervező és az igazságügyi igazgatási alapszakot.

Frissítés dátuma: 2018.09.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.