Látogatás Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál

2018. április 24. - 11:45

A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar mentor programja keretében 2018. április 23-án jogi asszisztens hallgatók keresték fel Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalát.
A bő egy órás látogatás keretében a hallgatók a hivatalhoz kerülő ügyek útját végigkísérve nyertek betekintést a szervezet működésének több fontos elemébe. A szervlátogatás a Közgyűlés tanácstermében, a testületi működés legfontosabb jellemzőinek áttekintésével zárult.
Köszönjük a hivatal munkatársainak, hogy lehetővé tették számunkra ezt az érdekes és tanulságos programot!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.