XV. Országos Agrárjogi Jogesetmegoldó és Perbeszéd Verseny

2018. március 13. - 16:15
Idén az Agrárjogi, Környezetjogi és Munkajogi Tanszék szervezésében kerül sor a XV. Országos Agrárjogi Jogesetmegoldó és Perbeszéd Versenyre.

2018. március 23-án (pénteken) az Agrárjogi, Környezetjogi és Munkajogi Tanszék szervezésében kerül sor a XV. Országos Agrárjogi Jogesetmegoldó és Perbeszéd Versenyre. Karunkat egy háromfős csapat (Bartha Ágnes, Gajdos Martina, Prekup Dorina) képviseli. Amennyiben szurkolni szeretnének, vagy egyszerűen csak tapasztalatszerzés miatt kíváncsiak a versenyre, várjuk Önöket szeretettel!

A verseny szóbeli részének időpontja, helyszíne: 13.40-16.00 (C/II előadóterem).


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.