Konferencia felhívás

2018. január 30. - 10:00
2018. január 30-án 10 órai kezdettel a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) közös konferenciát szervez.

Konferencia felhívás

2018. január 30-án 10 órai kezdettel a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) közös konferenciát szervez, amelynek helyszíne Hotel Benczúr (1068 Budapest, Benczúr út 35.).

A helyi környezetpolitika elméleti és gyakorlati megközelítései című konferencia célja, hogy áttekintést nyújtson a mai hazai környezetpolitikai helyzetről, és rávilágítson a helyi szintű környezetvédelem előtt álló kihívásokra. Az előadók közt neves szakemberek vesznek részt a rendezvényen.

Több előadással is képviselteti magát az ombudsmani hivatal, illetve a debreceni jogi kar, ahol a települési önkormányzatok környezetvédelmi szerepével foglalkozó kutatás zajlik. A témák közt klasszikusok (hulladékgazdálkodás, vízgazdálkodás, klímavédelem) és újak (településképi szabályozás, közösségvezérelt és erőforrás-alapú fejlesztések) egyaránt szerepelnek.

Az előadások száma viszonylag magas, ami átfogó kép felvázolását teszi lehetővé, ugyanakkor az időkeretek fegyelmezett betartását teszi szükségessé. Az előadásokat három részre osztottuk; az első és a harmadik részt követően kérdések felvetésére is mód nyílik majd. A rendezvény részletes programja és a jelentkezési lap a felhívás végén található.

A konferencián való részvétel térítéshez kötött. A díj fedezi a helyszínbiztosítás és az ellátás (ebéd, illetőleg szünetekben kávé, ásványvíz) költségeit. A résztvevőknek utólag eljuttatjuk a konferencián elhangzott előadások szerkesztett változatát.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne részt venni a közönség soraiban, kérjük, jelentkezzen a jelentkezési lapnak a e-mail címre történő megküldésével, illetőleg a részvételi díj – a jelentkezési lap szerint kiállított számla alapján történő – befizetésével.

A rendezvény részletes programját, valamint a jelentkezési lapot itt érheti el.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.