Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíjasok Szakmai Napja

2017. november 09. - 18:45

Jogászösztöndíjas hallgatóink 2017. november 6-án az Igazságügyi Minisztériumban jártak. A minisztérium által a vidéki jogi karok számára szervezett Szakmai Nap délelőttjén plenáris előadások hangzottak el. Délután a II., III. és IV. évfolyamos hallgatók párhuzamos szekciókban szakmai előadásokat hallgathattak meg.
A rendezvény azon túl, hogy betekintést engedett a minisztériumban folyó kodifikációs munkába, megismertette hallgatóinkat számos aktuális jogi problémával és kihívással.

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.