Prof. Dr. Csécsy György Hatvani-díjas

2017. október 27. - 13:15
Debrecen Város Hatvani-díja elismerést adományozott nemzeti ünnepünk alkalmából a közgyűlés Csécsy György egyetemi tanárnak.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc kezdetének 61., valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának 28. évfordulója tiszteletére Debrecen önkormányzata ünnepi közgyűlést tartott a Kölcsey Központ Báltermében hétfőn. A megemlékezés mellett ekkor került sor a város Csokonai-, Hatvani-, Hajós Alfréd-, valamint Boncz László-díjainak átadására is.

Ebből az alkalomból a közgyűlés Debrecen Város Hatvani-díja elismerést adományozott Csécsy György egyetemi tanárnak.

Prof. Dr. Csécsy György több mint három évtizede dolgozik a jogi felsőoktatásban, meghatározó szerepe volt a debreceni jogászképzés újraindításában. A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolájának alapító törzstagja, a kar habilitációs tanácsának tagja. Munkásságát számos kitüntetéssel ismerték el, emellett több hallgatói elismerés birtokosa. Ezek közül a legfontosabbnak a három alkalommal elnyert, Az Év Tanára hallgatói kitüntetést tartja.

Gratulálunk az elismeréshez Professzor Úrnak!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.