Szakirányú továbbképzések

Karunk széles körben biztosít posztgraduális képzési lehetőségeket végzett jogászoknak és speciális jogi ismeretek megszerzésében érdekelt más szakmabelieknek. Képzéseink intenzívek és gyakorlatorientáltak, a sikeres professzionális specializáció alapjául szolgálhatnak.

A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán a szakirányú posztgraduális továbbképzéseinket folyamatosan megújítjuk és szakképzési kínálatunkat szélesítjük. Az egyes szakok háttéranyagának átstrukturálásával a képzés hatékonyságát is növelni kívántuk. A képzések keretében biztosítjuk a speciális szakképzettség, a többes szakértelem megszerzését az érdeklődő szakemberek számára.

A szakokra minden tanévben lehet jelentkezni a honlapon közzétett feltételek mellett. A DE ÁJK bármelyik szakán végzett hallgatónak Karunk 10% kedvezményt biztosít a továbbképzési szakok költségtérítési díjából.

Szakjogász képzések

Továbbképzési szakok

 

Jelentkezés és információk

Bálint Gabriella, ügyvivő szakértő (DE ÁJK Dékáni Hivatal)

Jelentkezni a kitöltött online jelentkezési lap elküldésével lehet. A beiratkozással és évkezdéssel kapcsolatos további információkról a jelentkezők levélben kapnak értesítést.

Frissítés dátuma: 2021.07.14.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.