Szakirányú továbbképzések

Karunk széles körben biztosít posztgraduális képzési lehetőségeket végzett jogászoknak és speciális jogi ismeretek megszerzésében érdekelt más szakmabelieknek. Szakjogász képzést indítunk a biztosítási jog, az Európa-jog, az ingatlanforgalom, a környezetvédelem, a kriminalisztika és a helyi jogszabályszerkesztés, valamint sportjog szakirányokban. Jogi szakokleveles szakemberképzést indítunk gazdasági, egészségügyi, környezetvédelmi, humánpolitikai, közpolitikai területeken, kriminalisztika, helyi jogszabályszerkesztés és sportjogi szakirányban. Képzéseink intenzívek és gyakorlatorientáltak, a sikeres professzionális specializáció alapjául szolgálhatnak.

A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán a szakirányú posztgraduális továbbképzéseinket folyamatosan megújítjuk és szakképzési kínálatunkat szélesítjük. Az egyes szakok háttéranyagának átstrukturálásával a képzés hatékonyságát is növelni kívántuk. A képzések többségében négy tanulmányi félév alatt (amelyből az utolsó félévben csak a záróvizsga-felkészítés, a szakdolgozat elkészítése és a záróvizsga letétele történik) biztosítjuk a speciális szakképzettség, a többes szakértelem megszerzését az érdeklődő szakemberek számára.

A szakokra minden tanévben lehet jelentkezni a honlapon közzétett feltételek mellett. A jelentkezési határidő az aktuális tanév szeptember 15. napja. A DE ÁJK bármelyik szakán végzett hallgatónak Karunk 10% kedvezményt biztosít a továbbképzési szakok költségtérítési díjából.

Frissítés dátuma: 2020.09.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.