AVR JUNIOR-DÍJ 2017

2017. szeptember 29. - 08:00
II. Alternatív Vitarendezési Konferencián az ÁJK IV. évfolyamos hallgatói az AVR JUNIOR-DÍJ csoportos kategória győzteseiként képviselték egyetemünket

2017. szeptember 28-29-én, Budapesten megrendezésre került a II. Alternatív Vitarendezési Konferencia, melyen Gajdos Martina és Prekup Dorina, a DE ÁJK IV. évfolyamos hallgatói az AVR JUNIOR-DÍJ 2017 csoportos kategória győzteseiként képviselték egyetemünket.

Az MNB Pénzügyi Békéltető Testülete által az alternatív vitarendezés tárgykörébe tartozó tudományos kutatási tevékenység támogatására meghirdetett pályázatra Martina és Dorina közös dolgozatot nyújtottak be, mellyel az AVR-JUNIOR team kategória nyertesei lettek.

Ennek megfelelően a Konferenciát megelőző napon, 2017. szeptember 27-én megrendezett díjátadó gálavacsorán átvették nyereményüket, jogosulttá váltak az AVR JUNIOR cím viselésére és feltüntetésére, valamint dolgozatuknak publikációs felületet is biztosítanak. Az előbbieken túl 3 hónapos szakmai gyakorlati lehetőséget nyertek, melyet a Pénzügyi Békéltető Testületnél vagy neves ügyvédi irodáknál tölthetnek. A Konferencia záró napján – mely "A felsőoktatás szerepe az alternatív vitarendezési kultúra formálásában" címet viselte – előadóként való részvételi lehetőséget biztosítottak számukra, melynek keretében bemutathatták dolgozatukat.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.