Beiratkozási információk

2017. szeptember 10. - 22:00

TISZTELT HALLGATÓNK!

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és örömmel köszöntjük a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatói közt! 

A beiratkozással kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk.

A BEIRATKOZÁSOK időpontjai és helyszínei:

Szak  Tagozat  Időpont  Helyszín
 Jogász  nappali, levelező  2017. 09. 12. 9.00 óra   TEOK* I. előadó (fszt. 113.)
Igazságügyi igazgatási  nappali, levelező  2017. 09. 12. 13.00 óra   TEOK* I. előadó (fszt. 113.)
 Jogi felsőoktatási szakképzés  nappali, levelező  2017. 09. 13. 09.00 óra   TEOK* I. előadó (fszt. 113.)

* Társadalomtudományi és Egészségtudományi Oktatási Központ (Kassai út 26.)

A beiratkozásra az alábbi dokumentumokat szíveskedjék magával hozni:

  • személyi igazolványát,
  • középiskolai bizonyítványát (amennyiben ez alapján nyert felvételt), érettségi bizonyítványát, felsőfokú végzettséget igazoló oklevelét/okleveleit, és a dokumentumokról készült jól látható fénymásolatot 1 példányban,
  • nyelvvizsga-bizonyítványát és a dokumentumról készült jól látható fénymásolatot 1 példányban,
  • TAJ kártyáját, adókártyáját és bankszámlaszámát,
  • 1 db 4×3 cm-es fényképet, 1 tollat a nyomtatványok kitöltéséhez

Felhívom a figyelmét, hogy a Tanulmányi és vizsgaszabályzat 3. § (3.) bekezdés értelmében, a hallga-tói jogviszonyhoz kapcsolódó jogok és kötelezettségek csak a beiratkozott hallgatót illetik meg. Aki nem iratkozik be, elveszti jogosultságát a képzésben. A beiratkozást követően, mint az egyetem hall-gatója kérheti a szabályoknak megfelelően hallgatói jogviszonya szüneteltetését (passzív félévet). 

A Debreceni Egyetem 2017. szeptember 10-én, vasárnap 11 órai kezdettel tartja tanévnyitó ünnepségét a Főnix csarnokban. Kapunyitás 9:30-kor lesz. Pontos megjelenésére feltétlenül számítunk!

Az évkezdésig jó pihenést kívánok!

Dr. Szikora Veronika s.k.
dékán


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ