Szabadfalvi József Moór Gyula-díjas

2017. augusztus 21. - 10:00
Rangos állami elismerésben részesült karunk oktatója és egykori dékánja, Dr. Szabadfalvi József.

Rangos állami elismerésben részesült karunk oktatója és egykori dékánja, Dr. Szabadfalvi József, aki 2017. augusztus 21-én az államalapítás ünnepe alkalmából Moór Gyula-díjat vehetett át Trócsányi László igazságügyi minisztertől. 

A miniszter a díjat, amelynek átadására a Magyar Ügyvédi Kamara székházában került sor, a „jogtudományok, mindenekelőtt a magyar jogbölcselet területén végzett kiemelkedő munkásságának, különös tekintettel Szabó József, Moór Gyula és Horváth Barna szellemi hagyatékának megismertetésében, valamint a miskolci és a debreceni jogi karok vezetésében és a jogi oktatásban végzett áldozatos munkájának elismeréseként” adományozta Szabadfalvi Józsefnek.

Gratulálunk a kitüntetéshez Professzor Úrnak!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.