Jogász záróvizsga

Tisztelt Végzős Jogász Hallgatók!

A 2022.  záróvizsga bizottságokkal kapcsolatban, az alábbiakra hívjuk fel  a figyelmüket:

A záróvizsgákra a neptun rendszeren keresztül lehet jelentkezni! A vizsgajelentkezés a vizsganap megkezdését megelőző 48 órában már nem módosítható.

 

Cseh Tünde ( ) - Európa Jog, Közigazgatási jog)

Józsa Krisztina ( ) -  Alkotmányjog)

Csonka Brigitta ( ) - Polgári Jog, Büntetőjog)

Fizetési tartozásuknál ügyeljenek a lejárt tartozások rendezésére, valamint a befizetendő tandíj és nem teljesített kreditek után kiírt tartozások rendezésére is! Záróvizsgáit az kezdheti el, akinek nincs lejárt fizetési tartozása!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az épületbe lépéskor a kézfertőtlenítés és a maszk használata ajánlott !!

Tételsor

Segédanyag

Alkotmányjogból a záróvizsga segédanyagok elérhetők az E-learning felületen.

Közigazgatási jogból a záróvizsga segédanyagok elérhetők a Tanszéki dokumentumtárban és az E-learning felületen.

Frissítés dátuma: 2022.02.24.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.