A munka világának digitalizálódása

 A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara meghívja Önt a Magyar Tudományos Akadémia védnökségével rendezett A tudomány evolúciója – a valós és a virtuális világok konferenciasorozat részeként szervezett „A munka világának digitalizáláódása” című műhelykonferenciára.

A konferencia előadásai olyan fő témákban kerülnek megtartásra, mint a munkavállalókat megillető adatvédelem, a véleménynyilvánítás újabb, főként online módjai, a távmunkavégzés perspektívái, a munkavállalók személyiségi jogainak védelme, az elektronikus formában közölt jognyilatkozatok, valamint a közösségi média és más online felületek potenciális munkajogi szerepe.

  • 13:00-13:15 Köszöntő
  • 13:15-13:45 Dr. Nádas György (DE ÁJK, egyetemi docens)
  • 13:45-14:15 Dr. Nádasné dr. Rab Henriett (DE ÁJK, egyetemi docens)
  • 14:15-14:45 Dr. Zaccaria Márton Leó (DE ÁJK, tanársegéd)
  • 14:45-15:15 Dr. Sipka Péter (DE ÁJK, tanársegéd)
  • 15:15-15:45 Dr. Mélypataki Gábor (ME ÁJK, tanársegéd)
  • 15:45-16:15 Dr. Lukács Adrienn (SZTE ÁJK, PhD hallgató)
  • 16:15-          Záró gondolatok

A rendezvény műhelykonferencia-jelleggel kerül megrendezésre, így az előadók az egyes témákban elhangzó vitaindító gondolatok köré építik fel prezentációikat.

Időpont és helyszín

2015. november 11.
Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, Kassai úti Campus Kari Tanácsterem
(ÁJK „C” földszint)

A rendezvény a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a Debreceni Akadémiai Bizottság közreműködésével, a Jogi Munkabizottság szervezésében valósult meg.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Frissítés dátuma: 2018.09.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.