Társadalmi Tanács

A Debreceni Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán 2013. június 14-én (pénteken) délelőtt zártkörű rendezvény keretében a Kar Tanácstermében sor került a DE-ÁJK Társadalmi Tanácsának (TT) megalakulására. A Tanács a Kar szakmai tanácsadó testülete, amely biztosítja, hogy a Kar képzéseivel, céljainak teljesítésével összefüggésben a képzési profilhoz illeszkedő szakmai szervezetek véleményt nyilváníthassanak, javaslatokat fogalmazzanak meg, ezzel segítve a karon folyó képzés szakmai, társadalmi, munkaerőpiaci igényekhez való igazodását.

A Társadalmi Tanács tagjait a köztiszteletben álló, elsősorban a kar képzési profiljához kapcsolódó tudományos, gazdasági szervezetek, bíróságok, ügyészségek, közigazgatási szervek, kamarák és a jogi szakmai közélet vezető szakembereinek köréből a Kari Tanács választja határozatlan időtartamra.

A Társadalmi Tanács elnökének és tagjainak névsorát, beosztását, valamint munkahelyét az alábbi dokumentum tartalmazza.

A 2013. június 14-én tartott "Szakmai Fórum és kerekasztal beszélgetés" megállapításai.

Képek a Társadalmi Tanács megalakulásáról
   
Képek a Társadalmi Tanács megalakulását követő szakmai fórumról
(Fotó: Batta Gergő, Debreceni Törvényszék)
   

Frissítés dátuma: 2019.10.10.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.