Szakirányú továbbképzések

Az alap- és mesterfokozat, illetve a főiskolai vagy egyetemi oklevél megszerzését követően speciális, szakirányú ismeretek megszerzésének lehetőségét kínálják a szakirányú továbbképzések. A szakirányú továbbképzések a már megszerzett végzettségre és a meghatározott szakképzettségre épülő, újabb végzettséget már nem adnak. A képzés speciális szakirányú szakképzettséget tanúsító oklevél kiadásával zárul.

Karunkon a kifejezetten jogász végzettségű érdeklődők számára több speciális területen is kínálunk szakjogász képzéseket, valamint a nem jogász végzettségűek számára a szakterületen fontos és hasznos ismereteket nyújtó jogi szakokleveles szakember képzéseinket ajánljuk figyelmükbe.

Frissítés dátuma: 2018.09.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.