Doktori képzés

A tudományos ismeretek bővítése és elmélyítése, az önálló kutatómunka kiteljesedése érdekében a tudományos fokozat megszerzésére felkészítő doktori képzést (PhD) a többciklusú képzési rendszerben mesterfokozat birtokában választhatják a hallgatók. A doktori képzés a hagyományos iskolarendszerű képzési forma (tantárgyak teljesítése) mellett jelentős részben épít a kutatómunkáját kijelölt konzulens irányítása alatt folytató hallgató önálló munkájára (publikálás, tudományos előadások tartása, kutatási tevékenység) is.

A Karunkon működő Marton Géza Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola nappali tagozaton, levelező tagozaton és egyéni felkészülés keretében, felkészült minősített oktatók konzulensi irányítása mellett kínálja a doktori (PhD) fokozat megszerzésének lehetőségét.

Frissítés dátuma: 2018.09.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.