Megtartotta a félév utolsó ülését a Közigazgatási Jogi Tudományos Diákkör

2018. június 14. - 18:30

2018. május 18-án (pénteken) délután került sor a Közigazgatási Jogi Tudományos Diákkör idei félévének utolsó ülésére. Az összejövetelen elsőként a diákköri tagok tavaszi szemeszterben elvégzett munkája, majd a félév során megszervezett szakmai programok kerültek áttekintésre.

Ezután hallgatói előadások következtek. A Közigazgatási Jogi Tudományos Diákkör tagjai 10-15 perces kiselőadások formájában prezentálták azokat a témákat, amelyekkel a félév során részletesen foglalkoztak. Először Hegedűs Rebeka „E-közigazgatási fejlesztések uniós háttere” című előadása hangzott el, őt Kovács Viktória követte „Területi államigazgatás” című előadásával. A sort Kontor Eszter és Ábrók Kamilla folytatták. Kontor Eszter a közúti közlekedés témáját és az ezzel kapcsolatos igazgatási kérdéseket járta körül, míg Ábrók Kamilla a közvetett közigazgatásra és a köztestületekre vonatkozó szabályozást mutatta be. Az előadások sorát Erdős István zárta, aki az „Általános közigazgatási rendtartás alapelveivel” foglalkozott.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.