Képzéseink

Karunkon a 2006-ban bevezetett többciklusú képzési rendszer (alapszak, mesterszak) mellett a hagyományos rendszerben működő osztatlan képzésben, felsőoktatási szakképzésben, doktori képzésben és szakirányú továbbképzés keretében is folytathatják tanulmányaikat hallgatóink.

Nappali és levelező tagozatos munkarend

Képzéseink jelentős részét nappali és levelező munkarendben egyaránt választhatják hallgatóink. A nappali tagozatos képzésekben résztvevők heti óraszáma 20-30 óra körül alakul (szaktól és félévtől függően), míg a levelező tagozatos képzés minden félévben - általában kéthetente – pénteki és szombati konzultációs hétvégékre összpontosul. A nappali és levelező tagozaton azonos szakon hallgatott tárgyak megegyeznek, és a képzést lezáró diploma sem különbözik.

Frissítés dátuma: 2018.09.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.