Kari hírek

05 máj
Újabb sikerek - Országos Büntetőjogi Perbeszédverseny
2017. május 5-én került megrendezésre az Országos Büntetőjogi Perbeszédverseny a Kúrián, a Károli Gáspár Református Egyetem jogi kara szervezésében.
02 máj
Határtalan jogtudomány
Az aktuális jogi kérdéseket vitatták meg a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar és a Kijevi Jogi Egyetem közös nemzetközi konferenciáján, melyet nyolcadik alkalommal szerveztek meg közösen.
28 ápr
Debreceni sikerek a XIV. Országos Munkajogi Perbeszédversenyen
2017. április 28-án rendezték meg idén a nagy hagyományokkal bíró Országos Munkajogi Perbeszédversenyt.
27 ápr
Faültetés az összetartozás jegyében
Hárs, kőris és juharfákat ültetett szerdán az Állam és Jogtudományi Kar tizenkét tanszéke és egy szakcsoportja a Debreceni Egyetem Kassai úti campusán.
26 ápr
IM támogatott kutatócsoportok konferenciája
Az Igazságügyi Minisztérium által támogatott, "A jogászképzés színvonalának emelését célzó programok" keretében mutatják be eredményeiket.
26 ápr
A jogászképzés erősítése hosszú távú befektetés
Az Igazságügyi Minisztérium által támogatott kutatási és oktatásfejlesztési tevékenységének eredményei az ország több karán kerülnek bemutatásra.
26 ápr
Meghívó az "Eljárásjogi kodifikáció - nemzetközi hatások" c. konferenciára
Az ÁJK Büntető Eljárásjogi Tanszéke tisztelettel meghívja az "Eljárásjogi kodifikáció - nemzetközi hatások" c. tudományos konferenciára.
22 ápr
Meghívó „A Jogtudományi gondolkodás értékelkötelezettsége” c. konferenciára
A DE ÁJK Államelméleti Műhelye és a Somló Bódog Társaság „A Jogtudományi gondolkodás értékelkötelezettsége” címmel rendez konferenciát
07 ápr
Debreceni a legjobb felperes
Immár kilencedik alkalommal szerveztek Országos Polgári Jogi Jogesetmegoldó és Activity Versenyt, melynek idén a Szegedi Tudományegyetem adott helyet.
04 ápr
Rákosi börtönei Debrecenben
Valódi bitófa és eredeti tárgyakkal berendezett börtöncella idézi meg az ötvenes évek büntetés-végrehajtási intézeteit és az internálótáborok világát a Debreceni Egyetem jogi karán nyílt vándorkiállításon.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ