Kari hírek

16 jan
Jogos választás a Debreceni Egyetem
Nemzetközi oktatógárda, 97 %-os elhelyezkedési arány, ingyenes elektronikus tananyag, szakmisztériumi ösztöndíj. Jelentkezz a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karára!
08 dec
Díjazott debreceni pályamunkák a Mailáth György Tudományos Pályázaton
2017-ben is megrendezésre került az Országos Bírósági Hivatal által meghirdetett Mailáth György Tudományos Pályázat.
01 dec
Megjelent a 2017. évi felsőoktatási rangsor
Megjelent a 2017. évi felsőoktatási rangsor a HVG és a Figyelő című hetilapban.
22 nov
Nyílt nap
Nyílt nap a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán 2017. november 22-én 12 órától.
10 nov
Sci-fi és jog?
A Trónok harcától a Star Wars-ig – az államszervezet tudományos-fantasztikus problémáiról, a világűrbeli tulajdonszerzésről és a drónok felhasználásának jogi kérdéseiről is szó volt a Debreceni Egyetem tudományos konferenciáján.
27 okt
Prof. Dr. Csécsy György Hatvani-díjas
Debrecen Város Hatvani-díja elismerést adományozott nemzeti ünnepünk alkalmából a közgyűlés Csécsy György egyetemi tanárnak.
17 okt
Látogatást az AKSD Regionális Hulladéklerakó Telepére
2017. október 17-én és 18-án újból megszervezésre került a látogatást az AKSD Regionális Hulladéklerakó Telepére

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ