Kari hírek

13 már
Tájékoztató az európai uniós karrierlehetőségekről
Szeretnél EU-s intézménynél dolgozni?  Szeretnéd tudni, milyen lehetőségeid vannak? 
03 már
Erasmus+ hallgatói pályázatok
Megjelentek az Erasmus+ hallgatói pályázatok a 2019-2020-as tanévre
14 feb
2019. február 17-re módosult a felsőoktatási jelentkezés határideje
2019. szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre (így a jogi képzésekre is) két nappal tovább, azaz február 17. éjfélig lehet jelentkezni.
23 jan
A fogyasztóvédelem újabb dimenziói
Gyermekkorú vagy belátási képességgel nem rendelkező fogyasztók jogvédelme, pénzügyi szolgáltatásokkal, közszolgáltatásokkal szembeni fellépés – hiánypótló kutatási témák eredményeit vitatták meg a Debreceni Egyetem jogi karán.
10 jan
DE ÁJK: a biztos jövő
Nemzetközi oktatógárda, 97 százalékos elhelyezkedési arány, ingyenes elektronikus tananyag, szakminisztériumi ösztöndíj, számos szakirányú, köztük az új fogyasztóvédelmi szakjogász továbbképzés. Jelentkezz a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karára!
11 dec
Elismert debreceni joghallgató
Az ország legjobb három jogászhallgatójának egyike a Debreceni Egyetemen tanul. Szilágyi Gábor az „Aki tényleg hisz az élethosszig tartó tanulásban” című munkájával nyerte el a Jogászdíj pályázat szakmai zsűrijének elismerését.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.