Kari hírek

12 ápr
Fókuszban a nemzetközi jog
A nemzetközi jog aktuális kérdéseivel foglalkoztak a szakemberek a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának tudományos napján. A két konferenciát felölelő rendezvényen a hallgatók is bemutatták kutatási eredményeiket.
04 ápr
Egyetemünk hírei az Alföld TV-n
Ünnepi megemlékezés, kitüntetések, orvosi, jogi és műszaki konferenciák, futballegyetem, tanárképzési fórum – a Debreceni Egyetem legfontosabb híreiről, eseményeiről tudósított márciusban is a Díszudvar magazin.
21 már
A fogyasztók védelmében
Személyiségi jogokat sérthet egy applikáció letöltése? Valóban tisztességtelenek voltak a devizahitel-ügyletek? Többek között ezekre a kérdésekre keresték a válaszokat a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán rendezett szakmai konferencián.
13 már
XV. Országos Agrárjogi Jogesetmegoldó és Perbeszéd Verseny
Idén az Agrárjogi, Környezetjogi és Munkajogi Tanszék szervezésében kerül sor a XV. Országos Agrárjogi Jogesetmegoldó és Perbeszéd Versenyre.
23 feb
Búcsú az egyetemtől és a várostól
Fáklyás felvonulással búcsúztak egyetemi éveiktől a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar végzős hallgatói csütörtökön. A tradicionális eseményen a kar vezetői és oktatói együtt vonultak a diákokkal.
31 jan
MinDEn, ami sport
Testnevelő tanárnak, sportközgazdásznak, -jogásznak, -analitikusnak, rehabilitációs szakembernek vagy kézilabda edzőnek készülsz? A Debreceni Egyetem hazánkban a legszélesebb oktatási és kutatási portfóliót kínálja a sporttudományi és kapcsolódó tudományterületi képzésekben.
29 jan
Emelkedett az IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíj összege
Emelkedett az IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíj összege
16 jan
Jogos választás a Debreceni Egyetem
Nemzetközi oktatógárda, 97 %-os elhelyezkedési arány, ingyenes elektronikus tananyag, szakmisztériumi ösztöndíj. Jelentkezz a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karára!
14 dec
Megjelent a 2017. évi felsőoktatási rangsor
Megjelent a 2017. évi felsőoktatási rangsor a HVG és a Figyelő című hetilapban.