Időpontváltozás az őszi záróvizsgák esetében

2017. szeptember 20. - 10:00
Az őszi záróvizsgára a jelentkezés lezárult. A vizsgák időpontjai az alábbiak alapján változtak

Tisztelt Hallgatók!

Az őszi záróvizsgára a jelentkezés lezárult. A vizsgák időpontjai az alábbiak alapján változtak:

1. Alkotmányjog, Közigazgatási jog (szeptember 25-29.)
2.Polgári jog (október 16-20.)
3. Büntetőjog (november 6-10.)
4. Európa jog (november 27-december 1.)
5. Póthét (december 4-8.) 

Akinek még szakdolgozatot is kell leadnia az 2017. augusztus 25-én ügyfélfogadási időben hozhatja DE-ÁJK A. épület földszint 18-as szobába a könyvtári feltöltést igazoló lappal együtt. 

A védések időpontját a tanszékek 2017.08.28-2017.09.08. között bonyolítják le, a pontos időpontokról a tanszéken lehet érdeklődni, valamint felkerül a honlapra is. 

A pontos időpontok a bizottságok névsorával augusztus közepéig felkerülnek a honlapra.

Felhívjuk figyelmüket, hogy azok a hallgatók, akiknek egy vizsgájuk hiányzik az abszolutórium megszerzéséhez, és már teljesítették a vizsgára bocsátás feltételeit, lehetőséget kapnak a vizsga letételére a 2017/18-as tanév őszi félévében is.

A vizsga időpontja, további feltételei: 

  • a félév elején, a tárgyfelvételt követően, a szorgalmi időszak 1-2 hetében, a tanszék által kijelölt napon egy alkalommal, 
  • az aktuális követelményrendszernek megfelelően,
  • vizsga letételére méltányossági kedvezményes vizsgarend iránti kérelmet kell benyújtani a hallgatónak 2017. augusztus 16-ig (ez elérhető a kari honlap dokumentumtárában) (Amennyiben a hallgatónak a fenti vizsga-alkalommal nem sikerül a vizsgakövetelményeket teljesíteni, a vizsga-lehetőségeinek száma csökken eggyel, ismételt vizsgát a rendes vizsgaidőszakban tehet.)

Póthét

  • Aki nem jelenik meg a 2017. őszi záróvizsga időszakban a beosztott vizsganapon, az a pót napra nem jelentkezhet be. 
    (Csak a vizsgán megjelent és elégtelent kapott hallgató vizsgázhat a pót héten újra, aki nem jelenik meg a vizsgán az nem!) 
    A pót héten két tárgyból lehet összesen vizsgázni. (Alkotmányjog-Közigazgatási Jog egy tárgynak számit

Tanulmányi Osztály


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.