Elismert debreceni joghallgató

2018. december 11. - 13:12
Az ország legjobb három jogászhallgatójának egyike a Debreceni Egyetemen tanul. Szilágyi Gábor az „Aki tényleg hisz az élethosszig tartó tanulásban” című munkájával nyerte el a Jogászdíj pályázat szakmai zsűrijének elismerését.

Szerzett már műszaki menedzser és gépészmérnök diplomát, a Debreceni Egyetem Állam- és  Jogtudományi Kara mellett pedig még jelenleg is két további felsőoktatási intézmény hallgatója. Nem véletlen, hogy az élethosszig tartó tanulásról szóló pályázatával a legjobb három közé kertült Szilágyi Gábor az Év fiatal tehetsége joghallgató kategóriában a Wolters Kluwer Jogászdíj pályázatán.

Miért tanul ennyi mindent, és hogyan szeretné hasznosítani a különböző területekről megszerzett ismereteit? Erről kérdezte a fiatal tehetséget Bajkó Kinga, a DEHDK Sajtóiroda munkatársa. Az interjú a DEHÖK oldalán érhető el.

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.