Búcsú az egyetemtől és a várostól

2018. február 23. - 10:43
Fáklyás felvonulással búcsúztak egyetemi éveiktől a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar végzős hallgatói csütörtökön. A tradicionális eseményen a kar vezetői és oktatói együtt vonultak a diákokkal.

A fáklyás felvonulás hagyománya az Állam- és Jogtudományi Kar újraalapításáig nyúlik vissza, idén már tizennyolcadik alkalommal rendezték meg. Az ünnepélyes közös sétán, amely az egyetem Főépületénél zárult, ez alkalommal is a jogász, igazságügyi igazgatási és jogi asszisztens hallgatók vettek részt.

- A tavaszi szemeszter egyik legkiemelkedőbb hallgatói eseményének tartom a fáklyás felvonulást. Ez a kar egyik legtradícionálisabb programja, és a hagyomány ápolása mellett fontos szerepe van a kari összetartozás-tudat erősítésében – osztotta meg gondolatait Szilágyi Gergő, az esemény szervezője.


A végzős hallgatók mellett a kar vezetése és oktatói is talárt öltöttek az eseményen.

Az ÁJK fáklyás felvonulásáról részletesebb beszámolót találnak az alábbi linken:
http://dehok.unideb.hu/hu/hirek--esemenyek/bucsu-az-egyetemtol-a-varostol


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.