Gyászhír

2022. május 23. - 11:15
Megrendülve és mély fájdalommal tudatjuk, hogy Prof. Dr. Csécsy György egyetemi tanár, szombat hajnalban eltávozott az élők sorából. 

Megrendülve és mély fájdalommal tudatjuk, hogy Prof. Dr. Csécsy György egyetemi tanár a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Oktatója, Barátunk, Kollégánk, szombat hajnalban eltávozott az élők sorából. 
Szellemisége itt marad közöttünk, emlékét megőrizzük!

Megnyugvást kívánunk a gyászoló Családnak!
Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.