Eredményes kutatóút a Világbanknál

2017. május 19. - 10:00
Karunk munkajogász oktatói tudományos kutatóúton jártak az Amerikai Egyesült Államokban 2017. május 19. és 27. között.

Karunk munkajogász oktatói - Nádas György és Nádasné Rab Henriett egyetemi docensek, illetve Sipka Péter és Zaccaria Márton Leó adjunktusok - tudományos kutatóúton jártak az Amerikai Egyesült Államokban 2017. május 19. és 27. között.

Kollégáink a 2 éves futamidejű "Az egyenlő foglakoztatás követelménye a változó munkajogi elvárásokat tükröző HR tendenciák keretei között" című, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által támogatott kutatási projekt keretei között látogatták meg a washingotni székhelyű Világbankot, ahol több alkalommal folytattak eredményes szakmai konzultációt kutatási témájukhoz kötődően a szociális és foglalkoztatási, illetve a "Doing Business" csoporttal. A konzultációk során kollégáink az eddig elért tudományos eredményeiket is bemutatták a világbanki szakértőknek. A kutatóút eredményes volt, hiszen nagy mennyiségű új és hasznos információhoz jutott a csoport projektjük befejezéséhez, illetőleg lépéseket tettek a jövőbeli együttműködés kialakítása felé.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.