DÉKÁNI UTASÍTÁS


Debreceni Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar (Debrecen, 2020. május 5.) 

Tisztelt Hallgatók!

Megjelent a 2019/2020-as tanév tavaszi szemeszteri vizsgaidőszak szabályairól szóló (félév végi számonkérések, veszélyhelyzeti vizsgáztatás) Dékáni utasítás (Állam- és Jogtudományi Kar, Debrecen, 2020. május 5.)

Itt elérhető: Dékáni_utasítás_2020.05.05._DEÁJK_félév végi számonkérések_szabályzata

 


Debreceni Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar (Debrecen, 2020. április 21.) 

Tisztelt Hallgatók!
Megjelent a 2019/2020-as tanév tavaszi-nyári záróvizsga időszak szabályairól szóló Dékáni utasítás (Állam- és Jogtudományi Kar, Debrecen, 2020. április 21.)

Itt elérhető: Dékáni_utasítás_2020.05.04._egységes szerkezetben_ZV_szabályzat

Sikeres vizsgázást és jó egészséget kívánok!

Szikora Veronika
dékán


Debreceni Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar (Debrecen, 2020. április 15.) 

A Debreceni Egyetem tanulmányi és vizsgaszabályzatának sajátos szabályairól veszélyhelyzetben című Rektori utasítás tartalmazza – a Debreceni Egyetem Szenátusának utólagos jóváhagyásig ideiglenes formában – az ideiglenes Tanulmányi és vizsgaszabályzatot, amely előírásokat tartalmaz a Debreceni Egyetem Tanulmányi és Vizsgaszabályzat eltérő és kiegészítő alkalmazásához a távolléti oktatás során. A fenti Rektori Utasítás (ideiglenes TVSZ) 1. pontjának felhatalmazása alapján az Állam- és Jogtudományi Kar az alábbiakban részletezettek szerint állapítja meg kari ideiglenes szabályzatát és eljárásrendét a 2019/2020-as tanév tavaszi szemeszterében alkalmazott oktatási módszerekről, eljárásokról, az oktatói és hallgatói tevékenységek szervezéséről, a követelmények teljesítésének módjáról, idejéről, oly módon, hogy a hatályos szabályoktól eltérő és/vagy azt kiegészítő szabályok a szövegben dőlt és félkövérrel szedett formában vannak kiemelve. 

Az ideiglenes TVSZ kari mellékletében leírtak a TVSZ kari mellékleteinek veszélyhelyzet időtartamára vonatkozó részét képezik. 

 

Mellékletek:

Frissítés dátuma: 2020.08.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.