Debreceni nyertesek a Kozma Sándor Emlékpályázaton

2019. június 12. - 06:15

Kozma Sándor, az első magyar koronaügyész emlékére a legfőbb ügyész évente országos tudományos pályázatot hirdet, amelyen az ügyészi szervezetben dolgozók, valamint joghallgatók vehetnek részt büntetőjogi témájú, illetve valamely büntetőjogon kívüli ügyészi tevékenységgel érintett jogterületet feldolgozó tanulmányaikkal.

 

A 2019. évre meghirdetett pályázat joghallgatói tagozatán a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának két harmadéves hallgatója is díjazott lett. Bodnár Beáta A környezet büntetőjogi védelmének aktuális kihívásai című dolgozatával második, Kőhalmi Máté István Fiatalkorúság a büntetőjogban címmel írt pályamunkájával pedig harmadik helyezést ért el.

 

Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2019. június 11-én, az Ügyészség Napja alkalmából a Legfőbb Ügyészségen tartott ünnepi rendezvény keretében került sor.

 

Ezúton is gratulálunk hallgatóinknak!

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ