Beiratkozás

Tisztelt Hallgatónk!

 

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és örömmel köszöntjük a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatói között!

 

A beiratkozással kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk.

 

A beiratkozások időpontjai és helyszínei:

Szak, tagozat

Időpont

Helyszín

Igazságügyi igazgatási szak, nappali és levelező tagozat (aki nem vesz részt a gólyatáborban)

2022. 08. 29. 9.00 óra

TEOK I. előadó

fszt. 113.

Jogász szak, nappali tagozat (aki nem vesz részt a gólyatáborban)

2022. 08. 29. 13.00 óra

TEOK I. előadó

fszt. 113.

Jogász szak, levelező tagozat és jogi felsőoktatási szakképzés nappali és levelező tagozat (aki nem vesz részt a gólyatáborban)

2022. 08. 30. 09.00 óra

TEOK I. előadó

fszt. 113.

Gólyatáborban résztvevők (jogász szak, igazságügyi igazgatási szak, jogi felsőoktatási szakképzés nappali és levelező tagozat)

2022. 08. 25. 11.00 óra

TEOK I. előadó

fszt. 113.

 

* Társadalomtudományi és Egészségtudományi Oktatási Központ (Kassai út 26.)

 

A kezdés időpontjában legyen szíves pontosan megjelenni.

 

A felvétel után, de még a beiratkozás előtt a hallgató feladata a hiányzó adatait betölteni a Neptun rendszerbe. A hálózati azonosító és a hozzá megadott jelszó segítségével beléphet a Neptun tanulmányi rendszerbe a http://neptun.unideb.hu címen, majd a  hiányzó adatait pótolnia kell a “Saját adatok / Személyes adatok / Adatmódosítás menűpontban a beiratkozásig (adóazonosító jel, TAJ szám, címek,..).

Nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy az egyetem külső intézmények felé előírt adatszolgáltatási és tájékoztatási kötelezettségei miatt adó és TAJ és bankszámlaszám nélkül nem tudjuk a beiratkozást biztosítani.

 

A beiratkozásra az alábbiakat  szíveskedjen magával hozni eredeti példányban:

  • személyi igazolványát, TAJ kártyáját, adókártyáját,
  • érettségi bizonyítványát, felsőfokú végzettséget igazoló oklevelét/okleveleit és nyelvvizsga-bizonyítványát

 

A beiratkozásra az alábbi dokumentumokról készült jól látható fénymásolatot 1 példányban szíveskedjen magával hozni:

  • érettségi bizonyítvány, felsőfokú végzettséget igazoló oklevél/oklevelei és nyelvvizsga-bizonyítvány. (A fénymásolatokat  kérjük az eredeti dokumentum  adott oldalához betenni.)

 

A következőket is kérjük hozza magával:  1 db 4×3 cm-es fénykép (hátoldalára rávezetni: név, szak, tagozat); bankszámlaszám és 1 toll a nyomtatványok kitöltéséhez.

 

Felhívom a figyelmét, hogy a DE TANULMÁNYI ÉS VIZSGASZABÁLYZATA (15. sz. melléklet)  3. § (1) bekezdése értelmében, „a hallgatói jogviszony a felvételről vagy az átvételről szóló döntés alapján, a beiratkozással jön létre”. A DE TANULMÁNYI ÉS VIZSGASZABÁLYZATA (15. sz. melléklet)  3. § (3) bekezdése értelmében „a hallgató a beiratkozást követően kérheti a szabályoknak megfelelően hallgatói jogviszonya szüneteltetését”, azaz kérhet passzív félévet. Aki nem iratkozik be, elveszti jogosultságát a képzésben.

 

Az évkezdésig jó pihenést kívánok!

 

Dr. Árva Zsuzsanna s.k.

 oktatási dékánhelyettes

 

 

Frissítés dátuma: 2022.07.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.