Események

05 jún
A Debreceni Egyetem 2021. június 5-én, szombaton 15 órai kezdettel Oklevélátadó ünnepséget rendez az egyetem Főépületének Díszudvarán.
05 jún
A Debreceni Egyetem 2021. június 5-én, szombaton 11 órai kezdettel rendezi Doktoravató ünnepségét az egyetem Főépületének Díszudvarán.
17 máj
„A hemosztázis rendellenességeinek laboratóriumi diagnosztikája” címmel rendez online posztgraduális továbbképző tanfolyamot a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kara.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.